MCDONALD'S DEN HAAG TURFMARKT

Recentebeoordeling


2 sterren uit 785 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Den Haag Turfmarkt. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 7:32 eten was koud NOOIT NOOIT meer
24 mei 2024 om 21:17 na 2 uur wachten op mijn bestelling was die nog steeds niet aangekomen. Nu wordt er aangegeven dat die bezorgd is maar dat is niet zo. Waar is mijn eten?
23 mei 2024 om 14:19 Zewaar tijgen gevallen die eten
17 mei 2024 om 14:19 0 sterren. Kreeg me bestelling niet. Patat, happymeal en ijs. Nee ik maak de zak open en vind een doos kipnuggets vega. Leuk als je je kind eten moet geven en je een hele andere bestelling krijgt.
10 mei 2024 om 8:09 Ik woon praktisch aan het einde vd straat, op nog geen 5 min fietsen. Toch duurde het bijna ander half uur en kreeg ik koude en slappe patat erbij. Sorry maar geen aanrader!
6 mei 2024 om 17:38 Bestelling was niet geheel compleet, frietjes waren ijskoud!
14 apr 2024 om 20:03 Bestelling klopte niet en me burger was niet gaar
3 apr 2024 om 23:29 Troep, ze vergeten producten in je bestelling en weigeren dan compensatie te geven!!!
10 mrt 2024 om 21:44 Geweldig de verzegelde zak waar de bestelling in zat. De MC Plant en vega nuggets lekker. Tip: als je in de buurt van een MC bent, haal dan alvast een voorraadje frietsaus, dan hoef je die niet te bestellen, want wordt vaak vergeten en is goedkoper.
10 mrt 2024 om 20:33 Het duurde bijna 2 uur voor de bestelling er was en het eten was koud
8 mrt 2024 om 22:44 Top!
3 mrt 2024 om 16:29 Nooit meer bij deze mcdonald's bestellen altijd halfe bestellingen en heel koude eten